Αγαπημένα 0

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Η διαδικασία της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.cottonhugs.gr/. 

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, αυτόματα μεταφέρεστε σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της τράπεζας. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.   

Δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτόν το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.


2. Με πληρωμή μέσω PayPal 

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την καταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας μέσω Paypal μεταβαίνει στον ιστότοπο της Paypal όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία του ολοκληρώνει από εκεί την παραγγελία του.


3. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας Courier με την παραλαβή των προϊόντων σας.

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Κόστος Αντικαταβολής: 2,50 € (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ).


4. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση της μεταφοράς μέσω WEB BANKING προτιμάτε εάν είναι εφικτό την μεταφορά σε ίδια τράπεζα ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των διατραπεζικών συστημάτων.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά μέσω Web Banking είναι:

Εθνική Τράπεζα

GR3001101540000015400571772

Δικαιούχος: Γεωργακοπούλου Αναστασία