Αγαπημένα 0

Τρόποι Αποστολής - Αλλαγές - Επιστροφή Χρημάτων

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα (SPEEDEX). Σε περίπτωση απομακρυσμένου σημείου ή αδυναμίας του Ταχυμεταφορέα και των συνεργατών του, η αποστολή ενδέχεται να γίνει μέσω των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή άλλου τρόπου που θα επιλέξετε εσείς και σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή για έξοδα που τυχόν προκύψουν. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό αποστολής.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός μίας (1-2) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας. 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα. 

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής. 

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον Ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση. 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής, καρτελάκι προϊόντος κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή μέσω email στο [email protected] Αλλαγές ΔΕΝ γινονται δεκτές χωρίς την απόδειξη αγοράς και το καρτελάκι του προϊόντος. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία courier της επιλογής του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. Σε περίπτωση που έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι επιστροφής, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων (η οποία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπέζης κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας) ή το νέο προϊόν της επιλογής του.

Στην περίπτωση που ο πελάτης παρατηρήσει ότι κάποιο προϊόν δεν εχει συμπεριληφθεί στην παραγγελία του ή είναι ελαττωματικό, οφείλει να ενημερώνει άμεσα την εταιρεία σχετικά με το γεγονός προκειμένου να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή του ποσού που αντιστοιχεί στο προϊόν. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν μόνο εντος 14 ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα καμία αλλαγή, αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων δεν ειναι δυνατή.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα μπουκαλάκια, οι πιπίλες, τα μασητικά και οι μάσκες δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής


Ακύρωση Παραγγελίας - Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα εποχικά προϊόντα (Χριστουγεννιάτικα) δεν μπορούν ν'αλλαχτούν μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου (αλλαγές θα γίνονται δεκτές έως 31 Δεκεμβρίου του έτους που αγοράστηκαν και μόνο εαν η ημερομηνία αυτή εμπίπτει στον χρονικό περιορισμό αλλαγών, δηλαδή εντος 14 ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος) Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των προσφορών ή των εκπτώσεων ή εορτών των Χριστουγέννων υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής του πακέτου από τον πελάτη. Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται από όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).